24.01.2023 | 17:18
Скандално: Депутат е бил нападнат и заплашен с пистолет от син на кмет от ГЕРБ
Това съобщиха от "Възраждане"

Днес народният представител Стоян Таслаков е бил нападнат и заплашен с пистолет от Иван Белишки, син на кмета от ГЕРБ в Панагюрище.  Това твърдят от партия „Възраждане“ в информация, изпратена до медиите.

Таслаков е вторият народен представител от ПГ на „Възраждане“, който е системно заплашван с убийство от Иван Белишки. За това многократно са сезирани МВР и Прокуратурата, но към момента реални действия по задържането на Белишки не са реализирани, посочват от партията на Костадин Костадинов.

Оттам призовават органите на реда да предприемат мерки, тъй като „по улиците на страната ни се разхожда опасно лице, което може да застраши живота и здравето не само на народните представители, но и на други български граждани“.

По информация от източници на „Възраждане“  срещу Иван Белишки многократно са подавани жалби, но органите на реда все още не са предприели мерки по тях. Дали има политически чадър над Белишки или безнаказаността, с която непрекъснато се сблъскваме в страната ни,  действа в негова полза, нека си отговори всеки сам за себе си, посочват от „Възраждане“.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране