06.06.2023 | 17:20
Слави: В новия кабинет победи любовта – на влюбените във властта крадци и лъжци! Оставка! (ВИДЕО)
„Преди малко станахме свидетели на най-неморалното и безпринципно правителство, гласувано след 1989 г."

След като парламентът одобри кабинета „Денков – Габриел”, Слави Трифонов направи изявление във „Фейсбук“.

„Преди малко станахме свидетели на най-неморалното и безпринципно правителство, гласувано след 1989 г. В него победи любовта към властта на влюбените крадци от една страна и влюбените лъжци от друга. Това е нова ротационна поза 69, с която може да участваме като български политически принос към кама сутра”, заяви Трифонов.

„Тази любовна поза както и да я ротираш, е все едно и също. Имаме правителство, в което министрите предварително се съгласиха да уволняват и да назначават незаконно в държавната администрация. Да заобикалят изискванията на еврозоната и Шенген, да си направят собствено МВР, за да им е удобно за местните избори и да пазят имунитета на Бойко Борисов. И да не нападат ДПС. Имаме политически партии, като ГЕРБ и ДПС, които легитимираха подобен неморален кабинет със своите гласове. Дори не знам кое е по-отвратително – да си крадец и лъжец или да си такъв, който дава властта на крадци и лъжци. Всъщност днес моделът „ГЕРБ” се разрасна със своя нов клон в Харвард и малко подрязано клонче, ашладисано на плажа в „Росенец”. Новоизбрани министри, подписали се с кръв да нарушават закона в името на властта”, допълни лидерът на ИТН.

„Уважаеми сънародници, това е първото правителство, което всеки нормален човек би искал да свали още на другия ден. Оставка!”, заключи Трифонов.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране