12.05.2020 | 19:34
Слави продължава да казва истината: Властта се е самозабравила, а медиите са слуги!
Детските въпроси ознаменуват тоталния крах на българската мисирска журналистика, коментира Трифонов

Нова серия критики към управляващите и Националния оперативен щаб по повод мерките срещу коронавируса отправи шоуменът и учредител на партията „Има такъв народ“ Слави Трифонов в профила си в социалната мрежа Фейсбук:

„Разбрах, че в неделя БТВ са реализирали предаване, в което деца задават въпроси на ген. Мутафчийски.
И веднага ми хрумнаха още идеи за подобни предавания: Жени плетат венци от цветя и ги слагат на главата на ген. Мутафчийски, мъже варят ракия и в знак на уважение към ген. Мутафчийски я кръщават „Генералска ракия“.
Или ген. Мутафчийски излиза за работа, пали си колата, но въодушевена група хора го вади от колата и го носи на ръце до работа.
Мога и още: Студенти от Художествената академия кандидатстват за „Гинес“, като рисуват портрет на ген. Мутафчийски в размер километър на километър.
И тук имам въпрос: Кой друг вижда, че в тази ситуация властта абсолютно се е самозабравила и голяма част от медиите са се превърнали в слуги?

P.s. Между другото, докато на брифингите мисирките питат „дали тамянът влияе по някакъв начин на коронавируса“, то едно дете под 10 години е задало следния въпрос на ген. Мутафчийски: „Защо толкова слушате Бойко Борисов – трябва той да ви слуша?!“
Виждате какво пита мисирката, имаща се за журналист и какво пита едно хлапе. Няма как да отсъдим в полза на мисирката, нали?
Мисля, че детските въпроси ознаменуват тоталния крах на българската мисирска журналистика“

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране