28.01.2020 | 15:37
Слави, Рачков, вие сте най-големите! (ПЪЛЕН ЗАПИС НА ШОУТО)
Неслучайно всички ги обичат

Слави Трифонов и Димитър Рачков направиха невероятно шоу в понеделник вечер, доказвайки, че са най-големите и всички неслучайно ги обичат и страшно много им се радват!

Комикът влетя в студиото на вечерното шоу на Слави и буквално се хвърли на врата на водещия. Актьорът беше специален гост на предаването в телевизия 7/8. Рачков си изля душата, казвайки много истини на Слави. Трифонов очевидно се развълнува много и също демонстрира добрите си чувства към комика.

Новината, че Рачков ще е в шоуто хвърли в смут всички и стана повод за бурни дискусии има ли нещо по-специално зад участието му и ще изгрее ли предаването за гафове “Господари на ефира” в телевизията на Трифонов.

„Знаеш ли колко години чакам това нещо. Ти си ми идол! И на Маги съм го казвал”, сподели шеговито Рачков, обсипвайки Слави с прегръдки и целувки.

“Слави Трифонов и Маги Халваджиян ми предложиха работа в един и същи ден през 2004 г. Сега съжалявам, че избрах другия отбор”, добави актьорът.

За да затвърдят новото начало в отношенията си, двамата обявиха, че “Ку-ку бенд” ще участва в комедийното шоу на Рачков в зала “Арена Армеец” през юни, а Рачков лично покани Трифонов като гост в спектакъла.

Гостуването даде повод да се заговори, че “Господари на ефира”, които в момента си нямат ефир, ще се завърнат на екран в телевизия 7/8. Това обаче не бе обявено по време на предаването в понеделник.

А Слави сподели, че повече няма да съди шоуто „Господари на ефира”.

“Имах прозрение, че нещата, които ни свързват, са повече от тези, които ни разделят. Прозрението ми дойде, след като спрях да правя предаване в bTV. Сега вече сме приятели”, каза Трифонов.

В предаването се включи и продуцентът Магърдич Халваджиян. Той също потвърди, че томахавката между него и Трифонов е заровена. “Не сме се виждали 12-15 години”, каза продуцентът.

„Героите идват и си отиват, но легендите са вечни”, обърна се Халваджиян към Трифонов, приемайки поканата му за кафе… пред сградата на bTV.

Пълният запис на шоуто:

https://www.facebook.com/Slavi.Revoliuciya/videos/417833332318593

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране