10.05.2022 | 10:58
Собственикът на “Биомет” Ваньо Алексиев си купи кола за 8 млн. лева, докато браншът колабира
Половинката на бизнесмена се похвали с лимитираната версия на Bugatti Chiron

Докато транспортният бранш в България е пред колапс, у нас вече официално има регистрирано Bugatti Chiron Super Sport 300+. Возилото принадлежи на Ваньо Алексиев, собственик на фирма “Биомет”.

Това стана ясно след като половинката на Ваньо Алексиев – Цвети Василева публикува кадър с една от най-редките и скъпи коли на планетата.

Дамата неофициално потвърди за доставката на ексклузивния суперкар след като публикува интересната снимка в своя Instagram профил, информира “Факти”.

На кадъра се вижда само задната част на Bugatti-то, която по-наблюдателните бързо разпознаха. Отличителната издължена форма на задната част, както и вертикално подредените ауспухови тръби са специфични за версията Super Sport 300+, която е лимитирана в едва 30 броя.

Колата е пристигнала у нас преди Великден и струва колосалните 4 млн. евро или около 8 млн. лева. Собственикът на “Биомет” е поръчал возилото преди година и сега не може да се нарадва на най-новото си бижу. Chiron Super Sport има 1600 конски сили и максимален въртящ момент от 1600 нютон метра, които позволяват максимална скорост от над 480км/ч и ускорение от 0 до 200км/ч в рамките на 5.8 секунди. Цените на Super Sport започват от около 3.2 милиона евро, като в тази цена не влизат екстрите, които е поискал транспортният бос, с тях сумата набъбнала на точно 4 млн. в евро.

 

 

 

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране