21.02.2020 | 15:12
Срещу Емилиян Гебрев е имало 4 опита за убийство
Софийска градска прокуратура най-после реши да ги разследва

Разследващите са събрали данни и относно наличието на още четири други опита за покушение по отношение на Емилиян Гебрев – всичките предхождащи разследванията от Софийската градска прокуратура (СГП). Това съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура – София във връзка с воденото разследване под надзора на СГП по повод опита за убийство на  Емилиян Гебрев. Установено е, че два от тези опити са станали извън пределите на България, без Емилиян Гебрев да е заявявал за тяхното извършване. Прокуратурата не дава подробности как и откъде се е сдобила с данните .

По разследвания от СГП опит за убийство на Гебрев са повдигнати задочни обвинения на трима руски граждани – Сергей Викторович Павлов (Sergey Viktorovich Pavlov), Сергей Вячеславович Федотов (Sergey Viacheslavovich Fedotov) и Георги Горшков (Georgi Gorshkov). В хода на разследването е установено, че посочените лица никога не са предприемали пътувания извън страната си под действителната им самоличност.

През годините същите са ползвали различни международни паспорти с фалшива самоличност.
За обвиняемия Сергей Викторович Павлов е установено, че същият е ползвал самоличността на лице с инициали С.В.Л. За обвиняемия Сергей Вячеславович Федотов е установено, че същият е ползвал и самоличността на лице с инициали Д.В.С. За обвиняемия Георги Горшков е установено, че същият е ползвал самоличността на лице с инициали Е.А.Г. Понастоящем и тримата, привлечени като обвиняеми, живеят в Москва, Русия.

Loading...
оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране