21.05.2020 | 0:01
Ставаме все по-просташка държава, Борисов овладя всички медии! (ВИДЕО)
Нашият премиер е изнервен, има нужда от психологическа помощ! Публична тайна е, че раздава футболните отбори, коментира Иван Бакалов

“Нашият премиер е изнервен, има нужда от психологическа помощ. Борисов овладя всички медии – с морков и тояга, а сега се дразни от тези журналисти, които са извън контрола му, както и от социалните медии”, това заяви журналистът Иван Бакалов в последния брой на предаването „Тук и сега със Светла Петрова“.

„Замислят ли се неговите фенове в каква държава живеят? Какъв пример дава на децата ни този премиер? Ставаме все по-просташка държава“, добави Бакалов.

”Васил Божков извади доказателства за нещо, което бе публична тайна – че неговите хазартни игри издържаха Нова ТВ. Стана ясна и друга публична тайна – че неговият бизнес бе подкрепян от властта. Той получава „пълен съпорт“ от Комисията по хазарта! От всичко публикувано досега от Васил Божков става пределно ясно, че премиер и министър оказват натиск върху двама бизнесмени – единият да финансира телевизията на другия, която телевизия обслужва властта. Това е чл.143 от НК – тежко престъпление, лишаване от свобода от пет до петнадесет години. Това е престъпление, което е пред очите на цялото общество,” добави той.

“Публична тайна е, че Бойко Борисов раздава футболните отбори. Той вика бизнесмени и им раздава отбори” категоричен е Бакалов.

„Здравната система на България е пробита. Всички болници са търговски фирми с директори-милионери и медицински сестри с триста лева заплата. Цялата здравна система е порочна и трагична и трябва да се смени. Публичният образ на ген. Мутафчийски бе развенчан от интервюто с Миролюба Бенатова, там се видя другото лице на генерала – брутално и отблъскващо,”смята още Иван Бакалов.

Журналистът коментира решението на правителството да стане търговец на горива: „100 бензиностанции, които ще струват 300-400 млн. Това са поръчки, доставки… Това е огромна корупционна сделка. Абсурдно е дясно правителство да прави държавни бензиностанции.”

Segabg.com

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране