13.09.2019 | 23:01
Татяна Дончева: Борисов го стяга чепика от американците и направиха шпионския скандал
Николай Малинов няма достъп до секретна информация
Бойко Борисов го стяга чепика, защото американците са стигнали до простия извод, че умело се превърта на всички посоки, за да търгува. Това за да се избие, трябва да се направи скандала. За местните избори трябва да се покаже, че бате Бойко е евроатлантик. На руснаците ще каже, спокойно, нали гоним тръбите и т.н. Това заяви в ”Евродикоф” Татяна Дончева.

В крайна сметка, танцувайки между великите сили стигат до катастрофа, да загуба на властта. Когато ти кажат “отивай си”, той казва да и се отива на нови предсрочни избори…. и ги печели, допълни лидерът на “Движение 21”.

Николай Малинов няма достъп до секретна информация. Какво работи той. Шпионирането е да предаваш секретна информация. Той няма такава информация, заяви тя.

Малинов срещу заплащане е апологет на руските тези, идеи. Той не е съгласен с външната политика на България. Много хора не са съгласни. Имали бизнес с Решетников. Сигурно. Това може да се случи по хиляди начини, каза още тя.

Българския обществен живот е пълен с платени патриоти. Кой обича Германия, кой САЩ, кой Русия – без пари и за пари е отделен въпрос. Всеки може да има право на мнение за външната политика. Малинов смята, че може да представлява руските интереси и се бори за парите на Русия, по същия начин има слуги на Америка за пари , има такива и за немските фондации, коментира Дончева.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране