20.07.2021 | 12:18
Хаджигенов и Бабикян създават “Ние идваме!”
Ние, гражданите, създаваме гражданско движение на стотиците последователи и симпатизанти, на хора от протестите, които настояваха да изградим организация, в която да се включат активно"

Двама от депутатите на “Изправи се! Мутри вън!” – Николай Хаджигенов и Арман Бабикян, обявиха, че създават неправителствена организация, която ще се казва “Ние идваме!”.

Хаджигенов и Бабикян бяха част от “Отровното трио” по време на протестите миналата година, като преди изборите бяха напуснати от проф. Велислав Минеков.

“Ние, гражданите, създаваме гражданско движение на стотиците последователи и симпатизанти, на хора от протестите, които настояваха да изградим организация, в която да се включат активно. В последната година се сформираха комитети по регионите на случаен принцип, водени от ентусиазма на гражданите за промяна в България. Днес си даваме сметка, че без нашите координирани, общи усилия, трудно ще защитим човешките права, правовата държава, демокрацията и свободната пазарна икономика. Затова решихме да създадем неправителствена организация, с името: “НИЕ ИДВАМЕ!”, заявиха Хаджигенов и Бабикян.

“Ние идваме, защото мутрите не са вън от системата на управление и живота на гражданите. Ние идваме, защото всяка власт трябва да знае, че винаги можем да дойдем на площада и никой не може да ни спре!”, обясниха двамата депутати.

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране