07.11.2019 | 0:13
ЦСКА ще маха треньора, преговаря с голямо име в Европа
Босовете на клуба вече са влезли в контакт с трима специалисти

Ръководството на ЦСКА е стартирало операция „нов треньор”, която трябва да приключи най-късно в средата на декември, разбра БЛИЦ. „Червените” искат да назначат не какъв да е наставник, а популярно име в Европа. Поради тази причина босовете на клуба вече са влезли в контакт с трима души, за които всеки, който се интересува от футбол, е чувал. Според непотвърдена информация единият от тях е датчанин.

Идеята е спецът да поеме отбора през януари, но да стяга шампионски състав чак за следващия сезон, защото този може да се счита за отписан в Борисовата градина. Със сигурност обаче ЦСКА ще се хвърли с всички сили в битката за Купата на България.

Каквото и да се случи до декември с отбора на терена, Милош Крушчич няма да остане начело на „армейците”. Той е временен вариант.

Припомняме, че по-голяма част от феновете на ЦСКА искаха Стойчо Младенов за треньор, но от Борисовата градина, поне до момента, никой не е влизал в контакт с него. Очаква се Екзекутора на Ливърпул да поднови в петък или най-късно в понеделник договора си с казахстанския Кайсар или да подпише с местния гранд Астана.

Преди година и половина в полезрението на ЦСКА бяха попаднали световноизвестните наставници Феликс Магат и Свен-Горан Ериксон.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране