26.06.2020 | 8:02
Чичо Венци: Левски и ЦСКА да рекламират тенджери и чинии
То има пандемия, пари няма, ние искаме да ги направим 16 отбора в елита, коментира босът на Славия

Член на Изпълкома на БФС – Венци Стефанов, коментира взетите решения на днешното събрание в Националната спортна база „Бояна“.

„То има пандемия, пари няма, ние искаме да ги направим 16 отбора. Това са глупости. Някой има болни амбиции. Някой иска да влиза, друг да не изпадне. Това са глупости. С тази пандемия всеки говори за повече отбори, а пари няма от никъде. Домусчиев е мераклия за следващите 5 години. Дано успее да издържи, защото имахме горчив опит от бТВ и накрая останахме без пари, дано те успеят да устискат до края.“

„От медиите чувам, че Левски и ЦСКА имат претенции относно ТВ правата. Те имат много претенции, но с кого ще играят? Ние решението за преразпределението на правата сме го взели отдавна и то е такова в последните 10 години. Едно време и европейски грандове искаха промяна, но не го уважиха. Има телефони, килими, тенджери, нека си намерят такива работи и да ги спонсорират. С какво право едните ще вземат повече, а другите по-малко? Има си класация на първи, втори, трети. Като се класират по-напред, ще вземат повече пари. И това е донякъде справедливо“, заяви Стефанов.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране