22.02.2020 | 9:18
Що за изроди? Крадци съблякоха голо и обраха дете в автобус в София
Пътниците помолили шофьора да спре, а той отказал с думите "това е България" и продължил

14-годишно момче беше съблечено голо до кръста, след като крадци го обраха в автобус в София. Свидетел на агресията станала журналистката Мария Кадийска. За NOVA тя разказа какво точно се е случило.

Рейсът се е движил по линия 404 в посока „Дружба”. Между „Подуяне“ и „Редута“ около 19:10 ч. се чули викове от задната част на превозното средство. Детето крещяло: „Обраха ме, обраха ме”.

Зам.-директор на столично училище, която пътувала в рейса, веднага сигнализирала на телефон 112. Никой от присъстващите мъже не се е намесил да предотврати гаврата.

Кадийска обясни, че е възмутена и от реакцията на шофьора. След като две жени го помолили да спре, той отвърнал „Това е България” и продължил да шофира. По-късно спрял, но без да отваря вратите. Крадците със сила успели да ги отварят и избягали. Оказало се, че и камерите в автобуса не работят.

Момчето разказало, че живее в спортен интернат. Детето обяснило, че е джудист и е било облечено с тениска и суитшърт с надпис ЦСКА. Преди да слезе, една от жените в рейса съблякла дреха от своята дъщеря и го облякла.

„Бях с екип на джудо ЦСКА. Искаха да го махна. Единият ме удари и ми каза: „идвай с нас, ще те набием”. След това останах само по долнище и те разбиха вратата и избягаха. Може би са левскари, защото ме питаха „Ти от ЦСКА ли си?” и аз казах „Да”. Дадоха ми яке, за да не ми е студено и се прибрах”, разказа детето.

„Всички хора от автобуса чуха как група момчета в задната част нещо се боричкат. Автобусът спря със затворени врати и младежите започнаха да блъскат по задната врата. Ние мислехме, че ще я счупят, но успяха да я отворят и да изскочат. И автобусът си продължи”, разказа очевидец.

ВИДЕО!!!

 

Loading...
оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране