01.09.2022 | 18:41
Асен Василев: Борисов е притеснен от моята финансова политика – разбирам го, мафията е в криза (ВИДЕО)
Мога да уверя г-н Борисов, че като спечелим изборите, ще повишим пенсиите отново, ще повишим минималната работна заплата и всички средства на държавата ще отидат при нейните граждани, каза още бившият вицепремиер

Г-н Борисов е притеснен от моята финансова политика – разбирам го, мафията е в криза и може би ще фалира. Така бившият министър на финансите Асен Василев отговори на критиките на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. На брифинг днес Борисов заяви, че „финансовата катастрофа, която е оставена от бившия финансов министър Асен Василев, е непоправима“.

Във видеообръщение, излъчено на страницата на „Продължаваме промяната“ във Фейсбук, Асен Василев заяви, че по времето, когато е бил министър, са повишени пенсиите, детските градини са станали безплатни и е спрян корупционният канал на „Капитан Андреево“ за отровни храни.

Мога да уверя г-н Борисов, че като спечелим изборите, ще повишим пенсиите отново, ще повишим минималната работна заплата и всички средства на държавата ще отидат при нейните граждани, както и че антикорупционната комисия ще заработи и най-накрая ще започне да гони корумпираните, каза още Асен Василев.

Не се притеснявайте, мафията ще фалира наистина, заяви бившият вицепремиер.

ВИДЕО! 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране