15.12.2019 | 9:21
Бедна многодетна майка спечели “Фермата” и грабна 100 хиляди лева (ВИДЕО)
С първия си партньор Веселка се разделя заради злоупотребите му с алкохола и физически тормоз

Веселка Маринова е големият победител в петия сезон на „Фермата“. Тя си заслужи любовта на зрителите и чек за 100 000 лв. Последните двама оцелели блеснаха в лицето на 22-годишната многодетна майка от с. Борима и автомонтьорът с постоянен адрес в Испания Красимир Джунов.

“Не очаквах да се справя толкова добре и да получа толкова голяма подкрепа”, заяви преди обявяването на зрителския вот тя.

“Според мен Веси е тази, която показа на цяла България какъв човек е, така че гласувайте за нея”, призова Краси и прегърна съперничката си.

В първата игра от дуела между тях младата конярка надви противника си и отбеляза резултат 30:10.

Втората битка с кодово име „Редене на домино“ също не се опря на Веси, която трябваше да стиска зъби и заради контузията си от битката с Маргарита.

Зрителският вот завърши с 79% за Веселка и 21% за Краси.

Драматичната сълзлива история на Веси накара всички да й съчувстват и вкупом да стискат палци да победи. Сочеха я като най-нуждаеща се от тази парична инжекция. Зрителите през цялото време бяха водени от съчувствие, което си пролича и при финалното гласуване. Веселка е майка на три деца от двама мъже. Тя е на 22 г., от с. Борима, коняр.

Тежкият физически труд е нейната стихия, а между семейството, заемите, кредитите и животните, за които се грижи, парите никога не стигат. Свикнала е да живее в спартански условия без ток и вода.

С първия си партньор Веселка се разделя заради злоупотребите му с алкохола и физически тормоз. С втория си мъж е щастлива, защото го е избрала „с разум“. Мечтата на младата жена днес е да има повече коне и собствен дом, тъй като семейството й дели покрив с родителите й.

Финалът стартира с два двубоя – мъжки и женски. Краси и Сами Хоссни излязоха първи на Арената. Двамата трябваше да пренасят по две кофи с вода на рамената си по трасе за време от 5 минути, като победата бе за този, който е пренесъл по-голяво количество вода. През цялото време представянето им беше на кантар, но Сами успя да пренесе повече вода от противника си и резултатът стана 30:10 в негова полза.

Женският дуел представляваше същата игра, но доста по-зрелищна. Маргарита Христова и Веселка проляха кръв, докато минават по Арената. Многодетната майка се поряза жестоко и от пръстите й плисна голяма струя кръв, докато тя режеше металната мрежа. Според медицинския екип на терен имаше съмнение за разрязано сухожилие и играта й занапред бе под въпрос.

Въпреки контузията, тя успя да спечели битката. Младата жена пренесе близо 36 литра вода, а съперничката й Маргарита – около 21.

Във втората битка участниците във „Фермата“ трябваше да цепят дърва и да редят пъзел. Краси надви Сами и резултатът им стана 40:40. Веселка реши да продължи напред въпреки раната си и болката. Тя успя да победи Маргарита и резултатът стана 60:20 в полза на Веси.

Зрителският вот за представителите на силния пол на Арената бе в полза на Краси, но само с 6% разлика. Решаващи се оказаха гласовете на съфермерите им, като мнозинството подкрепи Краси. От дамите пък по-голяма любов от феновете си заслужи Веселка и то с впечатляващ резултат – 96% на 4%. Тя спечели и 10 точки от вече отпадналите участници, с което резултатът стана 166 за нея на 24 точки за Маргарита.

Междувременно стартира кастингът за шести сезон на “Фермата”.

ВИДЕО ОТ ФИНАЛА!

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране