24.09.2020 | 12:05
Борисов за Радев: Сготвиха ме по много елементарен начин
Прекрасна госпожа дойде и нащрака в мое отсъствие

Премиерът Бойко Борисов обвини президента Румен Радев за снимките от спалнята му, на които се виждат евробанкноти и кюлчета злато. 

“Човек трябва внимателно да мисли, когато говори.  Аз съм готов и съм изяснил как коварно хората на Радев ме сготвиха по един елементарен начин. С една прекрасна госпожа, която в мое отсъствие дойде и нащрака всичко. Години наред се готвиха за това, но грешката им беше, че пуснаха клипа в мое отсъствие. Ако е имало пари, да кажат  кой държи така пари и злато при положение, че има каса. Като ченгеджийска операция я направиха отлично и не случайно само той го говори, защото го свърши негово близко обкръжение”, заяви пред журналисти Борисов, който провери темпа на строителството на магистрала “Хемус”.

“После за записите говори, но неговите записи, на които хъка и мъха и укрива, са направени със законни средства. За мен случаят е приключен, взел съм си поуките”, продължи министър-председателят.

“След това майсторски започнаха да нареждат други неща – убийство на макененка в Гърция, пълна лъжа! После, че си пия с гангстери, а то се оказа, че е австрийският канцлер Себастиан Курц. И други неща, но за съжаление хората това запомнят”, допълни защитната си теза Борисов.

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране