28.11.2020 | 20:27
Борисов към баба от Родопите: Добре, скъпа! На пролет ще ти направим пътя (ВИДЕО)
Премиерът на обиколка заедно с образователния министър Красимир Вълчев, министърът на финансите Кирил Ананиев и зам.-министърът на МРРБ Николай Нанков

Спектакъл в събота следобед. В тези няколко думи може да бъде събрана поредната инспекция на премиера, който днес реши да обиколи родопските села и да си хортува с пенсионерите. Баби със забрадки гледаха с благодарност в очите Борисов, а пред училището в едно от селата бе посрещнат с аплодисменти от стройна редица местни жители.

“Надеждата ни е при Вас! Моля Ви да ни оправите пътя!”, отправи емоционален призив една от възрастните жителки на селото, попаднало в полезрението на Борисов.

“Добре, скъпа! На пролет ще го направиме. На пролет ще имаш път!”, стисна той ръката й.

Борисов обикаля заедно с образователния министър Красимир Вълчев, министърът на финансите Кирил Ананиев и зам.-министърът на МРРБ Николай Нанков – верен спътник на Борисов.

Местните жители поискаха премиера да се погрижи да подпорна стена, която чакали от 30 години.

“Щом може да се работи и няма сняг, се заемаме. Каквото сме обещали, ще го направим”, посочи Борисов.

Една от целите на обиколката бе и училището в село Чолаково. Кмета на града не пропусна да изрази възхищението си от ремонта:

“Ето го! Като дворец е!”

“Харесва ли ти?”, попита Борисов.

“Като дворец е!”, повтори градоначалникът.

Местните жители не пропуснаха да отбележат и една от основните опорки на управляващите – опозицията само критикува, но не върши нищо.

“Моите опоненти казват, че лъжа народа. Като обещаваме, аз не ви лъжа от джипката. Като обещаваме училища, се отпускат пари”, посочи Борисов.

“Фрог нюз”

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/2950605991834118/?t=3

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/2950596998501684/?t=0

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране