02.10.2022 | 13:48
Борисов: Стига хаос и рекет! Светът е във война с ясен агресор – Путин
Влизането в Еврозоната трябва да е първата и най-важна задача, настоя лидерът на ГЕРБ

“Трябва да престане този хаос, този рекет върху българите. Започнаха да излизат далаверите на управляващите. Когато стане ясно какво са правили, ще се отвратят и малкото останали, които са гласували за тях. Партиите трябва да се разберат и да има правителство. Основните теми са енергетиката, съдебната реформа, диверсификация от “Газпром”, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, след като упражни правото си на глас.

По думите му в момента имаме редкия шанс да сме най-диверсифицираната държава на Балканите – с най-мощната компресорна система и междусистемни връзки.
“Надявам се Радев да е взел мерки. Ако пак разджуркат резултатите и за минута да се вдигат с по 1000 гласа, значи нещо не е наред. Ако политиците продължават да се водят от егото си и да не се съобразяват с хората, накрая никой няма да отиде да гласува. Призовавам колегите за разум, стига емоции”, подчерта лидерът на ГЕРБ.

“Светът е в ясно позиционирана война. Много от политиците умишлено избягват темата. Тя ще е основна тема в следващите месеци. При ясен агресор в лицето на Путин, при този фарс на референдумите България трябва да бъде ясна и точна къде се намира – в ЕС и НАТО. Влизането в Еврозоната трябва да е първата и най-важна задача. Това ни гарантира да сме с белите държави”, каза още Борисов.

Лидерът на ГЕРБ изтъкна, че сме основен производител на ток и “можем да храним Балканите”.

“Парите по Плана за възстановяване трябва да се насочат към правилните места. В следващите години енергията ще е най-ценната суровина. Ние сме много силни точно там”, настоя Борисов.
“Инфлация се лекува с вътрешни и външни инвестиции, това са прости правила”, отбеляза той.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране