30.11.2020 | 21:02
Вече не се крият: Гришо заведе Лолита на Моста на влюбените
Димитров и руската красавица най-после се показаха заедно

Най-добрият български тенисист Григор Димитров и руската красавица Лолита Османова официализираха връзката си. Двамата вече не се крият, след като Гришо публикува в „Инстаграм“ тяхна обща снимка от Моста на влюбените в Анеси – един от най-красивите средновековни градове на Франция. Историческият му център е опасан от очарователни канали. Благодарение на тях градът често е наричан “Алпийската Венеция”.

За да сложи край на всички догадки, Димитров най-накрая публикува снимка заедно с Османова.

Tя също сподели кадър от разходката им. Лолита е снимала десетките катинари на любовта, които могат да се видят и на много други места в Европа. Те символизират искрените и вечни чувства на влюбените. А за моста в Анеси се смята, че ако влюбените се целунат в средата му, ще бъдат заедно през целия им живот.

За Григор и Лолита като двойка се заговори в началото на ноември, когато тя се появи в ложата му на турнира във Виена. Оказа се, че двамата са се запознали на кортовете в Монте Карло кънтри клуб, където българската звезда тренира. Лолита също е опитала да направи кариера в тениса, но е прекъснала заради контузии.

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране