19.01.2020 | 9:15
ВИДЕО: Конър Макгрегър се завърна впечатляващо! Смля Каубоя за 40 секунди
Първа победа за ирландеца в октагона след загубата от Хабиб

Суперзвездата на ММА Конър Макгрегър се завърна по мечтан начин в октагона след 15-месечно отсъствие и постигна първата си победа в професионален сблъсък от около три години.

Само за 40 секунди ирландецът приключи рекордьора по победи и бонуси в UFC Доналд Серони – Каубоя (36-14 MMA, 23-11 UFC) в главното събитие на галавечерта UFC 246 в Лас Вегас.

Конър (22-4 MMA, 10-4 UFC) започна експлозивно с опит за ляво коляно в главата на съперника, който успя да се предпази. Впоследствие обаче левите крошета заваляха от страна на Макгрегър и Серони не можеше да противодейства. В клинча Конър нанесе четири нестандартни удара с раменете си, а когато двамата бойци освободиха захвата, Доналд пробва хай кик, но бе париран. Макгрегър отвърна с хай кик от своя страна и разклати Каубоя. Последва лавина от удари, която доведе до намесата на главния рефер Хърб Дийн. Така битката приключи след само 40 секунди и Конър постигна 22-ата си победа.

“Сътворих история тази вечер и постигнах нов рекорд. Аз съм първият боец в историята на UFC, който постигна победи с нокаут в категория перо, лека категория и сега полусредана категория. Много съм горд от това. Благодаря на екипа си, който беше феноменален. Харесва ми тази категория, но имам още работа за вършене. Всеки е застрашен, защото се завърнах!”, коментира Конър.

Сега феновете на бойните спортове с нетърпение очакват реванш на Макгрегър с Хабиб Нурмагомедов, който му нанесе най-тежката загуба (през 2018 г.).

Ирландецът вероятно ще продължи да се бие в полусредна категория и ще се изправи срещу друг майстор на нокаутите – Хорхе Масвидал.

https://www.facebook.com/ufceurope/videos/643755546361348/

https://www.youtube.com/watch?v=XORSt6R7OiQ

https://www.youtube.com/watch?v=BbBxNmxRnbQ

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране