23.09.2019 | 0:01
Генерал Деси изостави президента
Първата дама избяга в Унгария със сина си

Десислава Радева си е спретнала малко бягство от съпруга си Румен Радев, научи „Ретро“. Наскоро първата дама забегнала в Унгария заедно със сина си Страхил, който е от първия й брак с депутата от левицата Георги Свиленски.

Причината двамата да се озоват в Будапеща без президента бил рок концерт на любимата им напоследък английска банда „Мюз“. Музикалните предпочитания на президентшата са ясни още откакто тя попадна под светлините на прожекторите. Ген. Деси си е изградила традиция редовно да поздравява приятелите си в социалните мрежи с различни рок парчета, които обичайно публикува след полунощ. В първото си интервю като президентска съпруга тя не пропусна да подчертае, че не Румен, а фронтменът на рок титаните „Уайтснейк“ – Дейвид Ковърдейл, е първата й любов. Сред останалите й любимци са „Дийп Пърпъл“, „Кис“, АС/DC, „Никълбек“, макар Радева да подчертава, че е „всеядна“ по отношение на музиката. „Слушам опера, рок, народна, джаз, дори и Азис в някои случаи“, коментира Десислава в свое интервю.

Покрай сина си обаче място в плейлиста и сърцето й намерили англичаните „Мюз“. Това провокирало първата дама да направи изненада на наследника си, като купила за двамата билети за концерт от европейския тур на бандата, но защо в кратката екскурзия с музикален привкус не е включила и съпруга си, остава загадка. Най-вероятно ангажиментите на Радев са били пречка да замине с тях. Привидно държавният глава и доведеният му син са в прекрасни отношения.

През малкото време, което Страхил, който следва висшето си образование в Америка, прекарва у нас, всички вкупом се забавляват, ходейки на пицария и посещавайки различни екстремни атракциони. Обичайно Страхил, който учи в университета „Маунт Мърси“ в щата Айова, си идва през лятото и по време на коледната ваканция. Догодина обаче му предстои дипломиране, което със сигурност майка му, която била основен двигател на заминаването му за САЩ, очаквала с трепет и несъмнено щяла да гледа от първия ред. Любопитното обаче е дали пастрокът му Радев и баща му Георги ще застанат рамо до рамо във важния за Страхил ден.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране