05.05.2021 | 10:55
Георги Георгиев от БОЕЦ представи документи за готвено убийство (ВИДЕО)
Прокуратурата е разполагала с цялата медицинска документация и е знаела точната дата на заминаване и постъпване в болницата в Гренобъл

Георги Георгиев от БОЕЦ представи документи и доказателства за подготвено и организирано от прокуратурата убийство. На 05.11.2019 г. прокуратурата наложи на Георгиев забрана за напускане на страната. Това се случи буквално пет дни преди той и съпругата му да заминат за Франция с цел трансплантация на бъбрек. След изключително силната обществена и медийна реакция, прокуратурата на следващия ден – 06.11.2019 г. отменя забраната с аргумента, че НЕ СА ЗНАЕЛИ, че той пътува по медицински причини за трансплантация.

В това видео Георгиев представя документи и доказателства, че прокуратурата е била уведомена официално и е знаела за точната цел, дати и причини за пътуване на Георгиев и съпругата му десет дни преди да му наложат забраната.

Прокуратурата е разполагала с цялата медицинска документация и е знаела точната дата на заминаване и постъпване в болницата в Гренобъл, както и че без трансплантацията съпругата му няма да оцелее и ще умре.

https://www.facebook.com/watch/?v=492376555221978

 

 

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране