15.12.2019 | 2:15
Дарина Павлова отказва сватба с италианския актьор Джулио Берути
Най-добрата връзка е, когато можем да бъдем най-добри приятели и любовници в едно и също време, написа мадам Мулти

Силно преувеличени се оказаха слуховете за годеж между вдовицата на Илия Павлов Дарина и италианския актьор Джулио Берути. Двамата в действителност са заедно, но Мадам Мулти категорично няма намерение да се омъжва, твърдят нейни познати.

„Най-добрата връзка е, когато можем да бъдем най-добри приятели и любовници в едно и също време“, написа Дарина Павлова в социалната мрежа, като подплати думите си с романтично фото.

На снимката Веселата вдовица и Джулио са се хванали за ръце, а на безимения пръст на Дарина блести диамантен пръстен. Близки до Мадам Мулти потвърдиха, че бижуто е подарък от 35-годишния актьор, но не е било придружено от предложение за брак, пише “Галерия”.

Любовта на 56-годишната Дарина и Джулио търпеше доста обрати през годините. С младия италианец няколко пъти се разделяха, а в медиите слуховете за обратната му ориентация ставаха все по-упорити. Появиха се и догадки, че връзката им е рекламен трик, подшушнат от пиара на Дарина – Сандро Рубини.

Наскоро италианските медии разкриха, че Джулио все по-често е забелязван в дома на вдовицата в центъра на Рим и двамата отново са се събрали.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране