11.06.2021 | 10:18
Дончев за служебния кабинет: Да вземат да свършат някаква работа
Възможно е да бъде предложена отново кандидатурата на Даниел Митов за премиер, но е възможно да бъде издигнат и титулярят на партия ГЕРБ

Възможно е да бъде предложена отново кандидатурата на Даниел Митов за премиер, но е възможно да бъде издигнат и титулярят на партия ГЕРБ. Това заяви бившият вицепремиер Томислав Дончев. Той категорично заяви, че разделението на партии на статуковото и нови такива е абсурдно, тъй като в новите такива има лица, които са в политиката от много години.

„Не може да са нови лица тези, които бяха в парламента още, когато аз бях студент“, каза Дончев в ефира на Нова телевизия.

Относно скандала „Магнитски“ и санкциите от САЩ, Дончев заяви:

„Силен сигнал, който трябва да бъде прочетен по правилния начин. Всяка политическа сила ще бъде изключително внимателна с това кои влиятелни хора ще допусне в своите редици“, каза още той.

Дончев коментира и служебният кабинет.

„Той е силно политизиран, действа се със замах, все едно ще се управлява още 10 години. Има фигури, които знаят какво правят и такива, които нямат представа. Много ми се иска освен да се оплакват от всичко да свършат и някаква работа“, каза той.

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране