27.01.2020 | 1:23
Една от щерките на Коби сред загиналите, пътували за неин мач
13-годишната Джиана си отиде от този свят заедно с баща си

Ужасната новина за загиналата легенда на НБА Коби Брайънт беше официално потвърдена. Малко след това медиите в САЩ потвърдиха и още по-тежка вест – заедно с големия баскетболист е пътувала 13-годишната му дъщеря Джиана Мария Брайънт. Младата баскетболистка също е загинала, както и другите йра, качили се в частния хеликоптер на Брайънт.

С него пътували за баскетболен мач, в който Джиана е трябвало да вземе участие, а Коби да бъде там в ролята си на треньор. В последните 3 години след оттеглянето си от НБА, бившият баскетболист на Лос Анджелис Лейкърс обърна сериозно внимание на своето семейство, а през това време стана ясно, че Джиана притежава страхотна дарба и неслучайно беше считана за един от най-големите таланти при подрастващите.

Заедно с Брайънт и дъщеря му, на борда са били още едно момиче от отбора й, както и друг родител. Техните идентичности все още не са разкрити.

Хеликоптерът отлетял от „Ориндж Каунти“, където е домът на Брайънт. След като се забил в земята – се възпламенил

Джиана Мария-Оноре Брайънт е втората по възраст дъщеря на Коби и съпругата му Ванеса. 13-годишната Джиджи има още три сестри – Наталия (17), Бианка (3) и Капри, която се роди през юни миналата година.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране