22.11.2022 | 7:48
Екстрасенси пазят Путин, какво се случва
Федералната служба за охрана (ФСО) на РФ се готви да го защитава от държавен преврат

Федералната служба за охрана (ФСО) на РФ се готви да защитава Владимир Путин от държавен преврат с помощта на екстрасенси.

С това е свързан тайният “план за морално-психологическо осигуряване на преминаване на оперативното управление на ФСО от мирно към военно време”, който публикува The Insider, предава “Факти”. Във ведомството смятат, че противникът се стреми да постигне “намаляване на психологическата устойчивост на личния състав, морална дезориентация и неспособност да оказва съпротива”.

За целта врагът използва телевизията, радиото, печатните СМИ, социалните мрежи в интернет, книги, брошури, листовки и плакати, смятат авторите на плана. Враговете на Русия могат да използват граждански движения, неправителствени и религиозни организации, за да обработват роднините на офицерите от ФСО.

Също ФСО смята, че противникът използва хипнотизатори. По думите на организацията възможно е да бъдат използвани програмни отметки, звукови и визуални ефекти в компютърните игри и други научно-фантастични глупости. За реализацията на плана отговаря Александър Комов, заместник-директорът на ФСО. Той оглавява група нещатни съветници на ведомството, в която влизат астролози, черни магове и екстрасенси.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране