29.11.2022 | 12:23
Искрен Митев: Само Румен Радев е виновен за тежката зима
Репликата му разбуни духовете в пленарната зала

Служебното правителство не е виновно за тежката зима, единственият виновен е президентът Румен Радев, който назначи това правителство, това заяви от трибуната на парламента депутатът от „Продължаваме промяната” Искрен Митев.

В дебата за продължаване на действието на държавния бюджет, той призова държавния глава да накара кабинетът, който той е назначил, да внесе проект за нов бюджет. Депутатът каза също, че служебното правителство е замразило доходите, отнело е възможността пенсиите и помощите за семействата, но за това е виновен само президента.

Когато не можете да си платите високите сметки за ток и парно, сещайте се – Румен Радев. Когато не можете да купите подаръци за децата си, сещайте се за Румен Радев, заяви Искрев Митев.

Репликата му разбуни духовете в пленарната зала.

В отговор на думите му, служебният премиер Гълъб Донев взе думата и заяви, че топлената и светлината в домовете са гарантирани и то точно от служебното правителство. Това е станало, защото служебния кабинет е поправил грешките на правителството на Кирил Петков и ПП.

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране