07.07.2020 | 10:40
И Тити заразен с COVID-19
Папазов се е самоизолирал

Баскетболният треньор и акционер в ПФК Левски Константин Папазов също е с коронавирус. Това съобщи Тити във “Фейсбук”.

Папазов най-вероятно е пипнал вируса на мача между Царско село и Черно море, на който е присъствал.

След срещата той е честитил победата на Илиан Илиев, както и рождения му ден. Вече стана ясно, че треньорът на ПФК Черно море е заразен, както и доста от футболистите му. В Царско село също има заразени, включително собственика на клуба Стойне Манолов.

Ето какво написа Тити във “Фейсбук”:

“На този ден точно преди 43 години почина моят дядо, ген.Костадин Чешмеджиев.Това е човекът на когото съм кръстен.Бог до го прости!

Днес официално разбрах,че съм част от голямата близо 12 милионна група на заразените с Ковид-19.

За първи път използвам възможността на социалните мрежи за публикуване на важна информация.Предпочитам тук, а не чрез медиите да споделя за болестта.

Съжалявам,че точно в този момент ще трябва да съм под карантина. ФК Левски, изживява най-трудните си моменти, но точно, когато е най-трудно ще си проличи силата и духа на обичайното нещо в държавата ни.

Пожелавам на Наско да е жив и здрав,а на всички милиони ЛЕВСКАРИ за нищо на света да не се премирявате с моментната ситуация,защото тя може да е само временна.Ако никой не иска да ни помогне,ще си помогнем сами,защото сме милиони.Поне така се пее в една от любимите песни на феновете.Пожелавам живот и здраве на всички българи. Бог да пази България.САМО ЛЕВСКИ!”

https://www.facebook.com/konstantin.papazov.56/posts/1140914832974507

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране