01.06.2021 | 14:06
Кандидатът за Левски проговори: Изнудват ме!
През последните 72 часа няколко човека от клубните акционери започнаха да изнудват мен и моите партньори, променяйки вече договорените условия за придобиването, написа англичанинът

Кандидатът за собственик на ПФК Левски Джо Диксън наруши мълчанието си. Бизнесменът разпространи писмо до медиите, в което разкри, че през последните 3 дни е бил изнудван от клубните акционери.

“Тази бележка е във връзка с неофициалните ми преговори с настоящите собственици на ПФК Левски София и желанието ми да стана мажоритарен собственик на най-популярния и успешен български клуб. Както всички знаете, постигнахме джентълменска договорка с настоящото ръководство.

Въпреки това, през последните 72 часа няколко човека от клубните акционери започнаха да изнудват мен и моите партньори, променяйки вече договорените условия за придобиването.

Искам да подчертая активното участие в този процес на г-н Георгиев, който първоначално започна като посредник в процеса на преговорите.

Ние, като уважавано юридическо лице, няма да толерираме такова поведение в нашите бизнес дела и ще преразгледаме по-нататъшните ни действия”, пише в изявлението, разпространено до българските медии.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране