12.05.2022 | 15:22
Кирил Петков с морска хасиенда до Брендо
Къщата на Петкови се намира в най- апетитната част на Лозенец в близост до дивия плаж" Корал"

Кирил Петков и съпругата му Линда откриха летния сезон още на Великден, когато бяха забелязани в морската си къща на брега на Лозенец.

Имотът на премиера в елитния южен курорт се стопанисва от неговия баща Петко, който замина да „варди“ хасиендата им още в края на зимата, похвали се той във Фейсбук.

Къщата на Петкови се намира в най- апетитната част на Лозенец в близост до дивия плаж“ Корал“, който е любимото място за отдих на семейството, а Кирил от години се бори срещу застрояването там, докато с баща му същност вдигат имоти на същото място в разрез със закона.

През 2018 година кметът на Царево бе разпоредил да се събори една от постройките към къщата на Петков, която влиза в общинска собственост. Въпреки че са спазили нареждането да я разрушат, четири години по-късно на същото място те отново имат импровизиран дървен бар с гледка към вълните, в който се опънали маси и хамаци, на които релаксират необезпокоявано.

Къщата на премиера на морето е на един етаж и е на първа линия.

Обградена от безкрайна зелена поляна и дива растителност. Целият парцал е заграден с бариери, а наоколо вили имат много техни семейни приятели. Около хасиендата на Петков са засети рози и други храсти. На метри от нея се намира луксозната хотелска резиденция на сочения за кокаинов крал Евелин Банев – Брендо, в която през лятото се събира целият роден хайлайф.

Брендо и Петков от дълги години са комшии в Лозенец,

защото още след прибирането си от Канада премиерът и баща му се сдобиват с парцела си в курорта. Преди да влезе във властта, министър-председателят задължително изкарвал поне месец от лятната си ваканция там. И досега семейство продължава да посещава вилата си вкупом, като за последната ваканция за Великден там отсъства единствено най-голямата им дъщеря Ванеса, която учи Щатите.

Ако Петкови решат да продават морския си имот могат да спечелят от 200 до 500 хиляди евро, тъй като цените на парцелите там са изключително високи и се харчат като топъл хляб, пише „Ретро“.

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране