21.04.2023 | 23:26
Лена Бориславова смята да ражда във Франция
Бъдещата майка Иска да бъде далеч от светлините на прожекторите и папараците, които я преследват

Оказва се, че Лена Бориславова обмисля да роди отрочето си във Франция. Този съвет й е даден от сестра й – д-р Маргарита Бориславова. Припомняме, че преди няколко дни Лена Бориславова лично потвърди благата вест, че е в очакване на първородната си рожба. Твърди, че баща на детето й годеникът й Мирослав Иванов, който бе зам.-председател на парламента, пише Уикенд.

Възнамерява да роди далеч от светлините на прожекторите и папараците, които я преследват от времето, в което бе говорител на Министерски съвет. Лена Бориславова дълго време кри бременността си от съпартийците. Новината обаче бе издадена от бъдещия татко Мирослав Иванов навръх Великден в социалните мрежи.

Сестрата на Лена – д-р Бориславова й препоръчала да роди във френска клиника, за да избегне клюките и престоя на фотографи пред болницата. Вероятно си спомняте, че заради бременността си, Лена направи опит да се откаже от депутатското си място, но първоначално претърпя неуспех заради неспазване на сроковете пред ЦИК. Както вече стана ясно мястото й в парламента ще бъде заето от Петър Петров. Засега тя ще прекарва бременността си в зала в кулоарите на НС.

Семейството й е на върха на щастието от благата вест, но й посъветвали да се скрие от любопитните очи. Вероятно следвайки този съвет, сестра й пък на свой ред я посъветвала да роди във френската столица, където има познати медици.

Припомняме, че сестрата на Лена работи в клиника в покрайнините на Париж. За момента Лена не обелва и дума за предстоящото раждане, нито пък коментира злобните нападки дали бащата на детето й е Кирил Петков, каквито съмнения се появиха в социалните мрежи. Експремиерът посрещнал с радост благата вест за бременността на съпартиец и верен съратник Лена Бориславова.

Изненадващото в случая е, че съпругата му Линда, която понесе достатъчно удари върху самочувствието си заради аферата с парапета и слуховете за връзката между Лена и съпруга й, също показа топлота към новината за бременността на Бориславова.

Припомняме, че преди няколко дни Лена Бориславова даде съвместен брифинг с доскорошната си врагиня от ГЕРБ Десислава Атанасова. Двете бяха част от екипа, приел рамка за законодателни промени, като част от тях се налага да бъдат приети от евентуално съставено правителство – нещо, което на този етап не е приоритет на бъдещата майка.

 

 

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране