03.05.2021 | 9:56
Лили Иванова чукна 82 в тесен кръг приятели
В свои интервюта певицата многократно се е самоиронизирала, че е над 100-годишна и вече не помни кога е родена

Лили Иванова отпразнува 82-ия си рожден ден в страхотно настроение и заобиколена от приятели в събота вечер. Естрадната икона събра най-близките си в луксозния ресторант „Панорама” на бившия Японски хотел, където ходи от години.

Тази година личния празник на естрадната легенда предшества с един ден имения ѝ ден и затова Лили седна на трапезата късно вечерта, като едновременно отбелязва рождения си ден и посрещна и имения си ден на Цветница. На масата, покрита с бяла покривка и аранжирана с любимите ѝ бели цветя – рози, орхидеи, момина сълза, гладиоли, се вижда, че тя е сама и позира усмихната пред вкусната торта. До нея бяха подредени няколко комплекта прибори, които означава, че обичаната певица празнува в много тесен кръг.

Лили за пореден път прояви тънко чувство за хумор и на вечния въпрос, който я преследва от десетилетия – „На колко е години?“, тя не даде отговор, а от своя страна сама се запита колко е възрастна. Шегата бе под формата на свещ, изобразяваща въпросителен знак върху ягодовата-еклерова торта във формата на сърце. Според официалните документи изпълнителката на „Детелини“ е родена през 1939 г. В свои интервюта певицата многократно се е самоиронизирала, че е над 100-годишна и вече не помни кога е родена.

Самата Лили не изневери на стила си и навръх двата си лични празника бе облечена с ефектна бяла риза. Миналата година заради пандемията, извънредното положение и действащите строги мерки, изпълнителката на „Камино“ празнува сама, а цветята, които почитатели ѝ пратиха, подари на медиците. Сега, след поставена ваксина, певицата не се страхува да се среща с хора и се готви усилено за серия от концерти през есента и зимата, писа таблоидът „Уикенд“.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране