16.09.2021 | 22:28
Лудогорец взе първа точка в групата в Лига Европа
Шампионите на България направиха 1:1 с Мидтиланд в Дания

Лудогорец започна с равенство – 1:1 участието си в груповата фаза на Лига Европа. Святченко още във 2-ата минута засече след корнер, но в аут. Секунди по-късно домакините вече водеха. След центриране отляво на Евандер Густав Исаксен с глава не остави шансове на Кахлина – 1:0.

В 18-ата минута Алекс Сантана пробва удар от около 30 метра, но неточен. В 27-ата минута Жуниньо би с глава след корнер, но макар и от чиста ситуация, не уцели вратата.

Лудогорец изравни в 32-ата минута. Текпетей стреля с левия крак, топката рикошира и отиде към Кирил Десподов, който отблизо нямаше как да сбърка – 1:1.

В началото на втората част контузия получи Антон Недялков, който бе заменен от Шакил Пинас. Капитан пък стана Кирил Десподов. В 55-ата минута Паулиньо пробва удар, като Кахлина се справи. След това Десподов също получи травма и бе сменен от Мавис Чибота. Лентата пък отиде на ръката на Игор Пластун. В 69-ата минута Жуниньо би, топката рикошира, но Кахлина изби блестящо. Веднага след това Евандер проби добре, като обаче не уцели вратата.

В другия мач от групата Цървена звезда победи с 2:1 Брага в Белград. Следващият мач на Лудогорец е именно срещу сърбите на 30 септември в Разград.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране