12.05.2023 | 19:30
Любов: Дъщерята на президента се събра с министерски син
Искрата между бъдещата дипломирана актриса и Камен отново се съживила, след като двамата излезе с приятели в нощен бар

Дарина Радева е стоплила отношенията с ученическата си любов Камен. Дъщерята на президента отново излиза заедно с бившия си съученик, с когото бяха двойка в продължение на няколко години, преди да завършат гимназия. Камен е син на бившата правосъдна министърка и вицепремиер в правителството на Орешарски Зинаида Златанова и е с една година по-голям от Дарина.

Двамата бяха ученици в столичното 35-то СЕУ „Добри Войников“, а любовта им пламна на театралната сцена. Те играха заедно в училищната трупа „Ле Страпонтен“ и бяха щастливо влюбени до дипломирането на Камен.

След раздялата им известно време красивата Дарина бе сама преди да се влюби в шампиона по мотоциклетизъм Йоан Георгиев. Връзката й с любителя на високите скорости изглеждаше повече от щастлива и двамата приличаха на холивудски знаменитости един до друг. В свои интервюта младият шампион я наричаше своя муза, а Дарина играеше с плам за аплодисментите на любимия си на сцената на НАТФИЗ, където е студентка по актьорско майсторство в трети курс. Йоан не пропускаше нейно представление и я чакаше пред входа на академията, за да я вземе след лекции, но до преди няколко месеца, когато се разделили.

Преди броени дни искрата между бъдещата дипломирана актриса и министерския син Камен отново се съживила, след като двамата излезе с приятели в нощен бар в София. Че отношенията им са специални говорят и жестовете на Златанов в социалните мрежи, където той подкрепя всички сценични изяви на Дарина. Дори и да решат да си дадат втори шанс в любовен план, връзката им никак няма да е лесна, защото Камен е решил да продължи образованието си в чужбина. Младежът е завършил химично инженерство в един от най-престижните френски университети и се е установил в град Албервил във Франция. От този април той започнал работа и като стажант в престижна компания, която се занимава с енергийни услуги и управление на отпадъците, писа „Ретро“.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране