28.03.2023 | 15:09
Мадански: Кръстаич да отива да си вари крушовата ракия
"Кое ли ни беше наред? Нелепо построен български отбор!"

Бившият селекционер на младежкия ни национален отбор Михаил Мадански беше много ядосан от представянето на България в евроквалификацията срещу Унгария в евроквалификация, загубена от възпитаниците на Младен Кръстаич с 0:3.

„Кое ли ни беше наред? Нелепо построен български отбор! Единият тим играе футбол, другият рита топка. Ако съм президент на футболния съюз и гледам този мач от официалната ложа, много жестоко ще се замисля не е ли крайно време да направя нещо радикално. След тези шестици, които си написаха за ръководството на българския футбол, нека да си пишат 7 този път“, коментира той в студиото на БНТ.

Мадански беше гост – анализатор на телевиията, излъчила гостуването в Будапеща. „Добре, че унгарците спряха да играят след почивката. С играта през първото полувреме ние не можем да бием никой отбор по света. Ореолът около треньорското ръководство, че намират точните хора и ги слагат на точното място, вече започна да избледнява. Това са поредните квалификации, които за нас завършиха, преди да са започнали“, допълни той след края на мача.

„За мен Кръстаич е добър треньор. Има някакво излъчване, което се харесва на футболисти и фенове. Човек със значителен опит. Обича да работи с понятия като национална гордост. Но още 1-2 такива мача и да отива да си вари крушовата ракия“, избухна Мадански.

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране