14.11.2021 | 12:44
Марешки се прочу, впрегна и сърнички в агитацията (ВИДЕО)
"Днес е денят на недоволството – пред урните"

„Здравейте, приятели! Как сте, станахте ли, гласувахте ли? И аз можеше да си остана на топло вкъщи или до любимите си кученца, котки, сърнички и зайчета, но не, ще изляза и ще гласувам, изпълнявайки своя граждански дълг, за да не оставям съдбата на България, а и своята и на децата ми, на на случаен избор на други хора”, заяви лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки.

Той пусна видео обръщение в личния си профил във „Фейсбук“.

По думите му, най-лесно е днес да останеш у дома и после да критикуваш в интернет. „Днес е денят на недоволството – пред урните”, категоричен е Марешки.
По-късно днес той ще упражни правото си на глас в родната Варна. Тази сутрин, преди своя традиционен сутрешен поход в планината, политикът направи обръщение към избирателите.

„Днес всички се обявяват за промяна. Хайде най-накрая да се събудим, да не стоим до печките си, да отидем масово да гласуваме и да направим промяната, за която толкова години мечтаем”, призова Марешки.

„Дано след днешния избор да направим България просперираща, възраждаща се държава, а българския народ- благоденстващ и всички заедно да живеем тук по-щастливо. Бог да пази България!”, казва Веселин Марешки във видео-обръщението:

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране