08.09.2022 | 19:14
Най-красивата пловдивска лекарка грабна 20 бона от „Стани богат“
Ендокриноложката доказа, че перфектната визия е още по-привлекателна, когато е подплатена с интелект

Една от най-чаровните лекарки в Пловдив – д-р Ваня Александрова, спечели 20 бона от предаването „Стани богат“.

Ендокриноложката, която се нареди сред 10-те най-красиви омъжени жени в света през 2009 г. и стана „Мисис Глоуб интелигентност“, доказа, че перфектната визия е още по-привлекателна, когато е подплатена с интелект, пише „Марица“.

Още в началото на шоуто Ваня показа нестандартен подход, като зае мястото на водещия „по навик“. Билалов пък призна, че се чувства като на преглед.

„Радвам се, че пловдивската медицина седна на този стол“, каза той.

Лекарката, завършила езиковата гимназия в Монтана, накара целия докторски елит у нас да й стиска палци. Тя обяви, че се явява в предаването заради дъщеря си, която е в седми клас и й предстои кандидатстване. „В този период децата много се страхуват да не се изложат. Дойдох да им покажа как да се изложат качествено“, пошегува се Ваня. Тя е убедена, че страхът да не си съвършен действа като спирачка не само на малките, но и на големите.

Решена да стигне до 100-те хиляди лева, Александрова отпадна на три крачки от финала. Докторката се отказа от въпроса за 30 бона „Кой президент е изобразен на банкнотата от 100 000 долара от 1934 г., използвана само за междубанкови преводи?“. Тя не успя да познае, че това е Удроу Уилсън.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране