11.06.2022 | 9:24
Неделев е със счупен череп, отборът – в шок
Звездата на Ботев (Пловдив) е бил опериран през изминалата нощ

Един от лидерите на националния отбор Тодор Неделев е с фрактура на черепа. Това е резултатът от зверската катастрофа, която „лъвовете“ претърпяха в грузинската столица Тбилиси. Всички останали членове на отбора и треньорския щаб са добре, става ясно от официално съобщение на БФС. Утре родният представителен тим трябва да играе с Грузия в мач от Лигата на нациите.

Родителите на Неделев са информирани за състоянието му. На този етап няма опасност за живота на офанзивния халф, пише „Труд“.

Звездата на Ботев (Пловдив) е бил опериран през изминалата нощ, твърди dsport.bg. Хирургическата интервенция е преминала успешно. Тя е продължила над два часа и се е наложила заради парче стъкло, забито в главата на футболиста.

Тодор Неделев ще остане една седмица под лекарско наблюдение в Тбилиси. Лекарят на националите д-р Бисер Бочев е изкарал цялата нощ в болницата, за да следи състоянието на бившия играч на Майнц.

Целият отбор на България е в тотален шок от случката. На този етап отлагане на мача срещу Грузия от Лигата на нациите не стои на въпрос. Ръководството на БФС се е ангажирало да оказва пълна подкрепа на Неделев и останалите.

“Вече сме в хотела. Инцидентът беше сериозен. Пълен ужас. Само Тодор Неделев се нуждаеше от медицински преглед, не са никак добре нещата”, заяви зам.-изпълнителният директор на БФС Христо Запрянов пред „Спортал“.

 

 

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране