16.08.2022 | 16:02
Никола Минчев: Гоним първото място (ВИДЕО)
Той обясни, че кризите в страната ще бъдат разрешени при ясно мнозинство от поне 121 депутати, така че да бъдат "спокойни" за реформите, които ще правят

Внесохме 5550 подписа, категорично със заявката за първо място, независимо от формата, в който ще се явим на изборите. Това заяви Никола Минчев пред журналисти, след като “Продължаваме промяната” се регистрира за предсрочните парламентарни избори в ЦИК.

Той обясни, че кризите в страната ще бъдат разрешени при ясно мнозинство от поне 121 депутати, така че да бъдат “спокойни” за реформите, които ще правят.

Минчев каза още, че днес ще получат резултатите от дълбочинната социология, за да видят какви резултати биха взели, ако се явят заедно на изборите с “Демократична България”. Едва тогава ще обявят дали ще се явят заедно.

В момента се регистрирахме с “Волт” и “Средна европейска класа”, защото все още не е приключила процедурата по регистрация на нашата партия. Ако приключи в близките дни, също ще бъде добавена към коалицията, посочи още той.

На въпрос с кои партии биха работили в следващия парламент, Минчев заяви, че това биха били ДБ и БСП.

https://www.facebook.com/Novini.bg/videos/460721975962321

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране