06.06.2023 | 17:17
Нинова: Мафията експлодира! Радев е бащата на хаоса в държавата
"Досега Гешев ви пазеше и вие го употребявахте срещу политическия си опонент"

“БСП е единствената партия, в която прокуратурата е влизала в опит за вътрешнопартиен преврат. Припомням, че прокуратурата образува проверки, извика ме на разпит, поиска да връчвам призовки на колегите си да предам документацията на партията от няколко заседания на Националния съвет относно защо е изключен Кирил Добрев от партията. Вие такова нещо да сте чували, такова нещо не ви се е случвало. Защо? Защото досега Гешев ви пазеше и вие го употребявахте срещу политическия си опонент”.

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова от парламентарната трибуна.

“Сега главния прокурор реши да проведе операция “чисти ръце”, вие пък решихте с противоконституционни закони да ограничите тази операция. Тези, които той ви пазеше и използвахте през годините, сега тръгнахте срещу него, защото той реши да разкрие цялата истина за вас. Мафията експлодира отвътре, започнахте да си разчиствате сметките, да се страхувате от имунитетите си”, подчерта Нинова.

“Днес Радев се позиционира като ваша опозиция и водач на войната срещу това правителство. Има ли право, Радев, които създаде “Продължаваме Промяната”, за да ги прати срещу Бойко Борисов, а след това свали редовното правителство на ПП, и на нас и днес заявява като нова алтернатива. На какво? Това задкулисие, което върви тук, дава аргументи на бащата на хаоса в държавата, защото хаоса се създаде и тръгна оттам”, каза Нинова.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране