04.05.2021 | 12:54
Обвиненият от ГЕРБ Иван Тодоров: Бъркали са ме с мафиотски бос и какво ли още не
"По стечение на обстоятелствата съм се сдобил с доста неоригинално име"

Често получавам имейли по погрешка, а при нови регистрации потребителското име е винаги заето. Бъркаха ме с мафиотски бос с медицински прякор, бъркаха ме с бял хакер, обвинен в тероризъм, а наскоро и с вносител на машини за гласуване, търсещ да си осигури лоби срещу 100 лв. Това написа Иван Тодоров – митичният дарител на „Демократична България“, с чието име ГЕРБ се изложи вчера.

„За съжаление или за щастие, не съм нито един от горните, а просто човек, който вярва, че част от полученото трябва да се връща в полза на обществото. Затова понякога подкрепям със скромни суми идеи или каузи, в които откривам смисъл.

Демократична България е една такава кауза, която, според банковото ми извлечение, на 20.09.2019 в 10:23 ч съм подкрепил със 100лв.

Вчера разпечатка с този превод беше размахана на брифинг на ПП ГЕРБ с цел създаване на фалшиви новини, скрояване на компромат и евтина пропаганда в стила на близките до тях кафяви медии.

Уважаеми дами и господа от Политическа Партия ГЕРБ в парламента, в телевизора, в джипката, в хола в Банкя или някъде другаде. Жалко е, че във вашия свят даренията и публичното финансиране винаги са свързани с корупция. Нелепи сте! Време е да си ходите!“, добави Иван Тодоров.

Заради него цял ден вчера летяха нападки между ГЕРБ и ДБ. Управляващата партия счете, че зад името се крие един от собствениците на фирмата „Сиела норма“, която осигурява машините за гласуване. И понеже „Иван Тодоров“ е дарил 100 лв. на ДБ за местния вот през 2019 г., ГЕРБ провидя актуален политически скандал – мнозинството в новия парламент въвежда повсеместно машинно гласуване, а вносителят на машините е дарител на ДБ, тоест на формация от това мнозинство.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране