25.07.2022 | 19:53
Патрашкова осъди Слави на 50 бона за сексуални обиди
Тя дълго време беше обиждана и унижавана от Трифонов

Слави Трифонов загуби и на втора инстанция делото, което му заведе Тв водещата Кристина Патрашкова. Журналистката от “На Кафе” съди Дългия далеч преди той да влезе в политиката.

Патрашкова спечели, след като в “Шоуто на Слави“ по Би Ти Ви дълго време беше обиждана и унижавана, включително и с долнопробни скечове на сексуална основа. През 2021 година Софийският градски съд прецени, че тя е претърпяла неимуществени вреди в размер на 25 000 лева.

Последваха две жалби. Първата е от адвоката на Патрашкова – известната юристка Екатерина Димитрова, която обжалва неуважената част от частичния иск в размер на 50 000 лева (при пълен размер от 300 000 лева). Адвокатите на Трифонов пък обжалваха въобще решението с мотива, че това били скечове и не следвало ищцата да е претърпяла вреди.

В крайна сметка втората инстанция – Софийският Апелативен съд, уважи искането на адвокат Екатерина Димитрова и осъди “Седем-осми“ АД да заплати 50 хил. лева. С разходите и лихвите по делото сумата ще набъбне на над 65 хиляди лева, изчисляват запознати със съдебните дела.

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране