20.01.2020 | 17:27
Погнаха Гришо след появата му със странно облекло, той обясни, че не му пука
Обичам да бъда различен, коментира звездата

Григор Димитров стартира успешно на Australian Open, елиминирайки аржентинеца Хуан Игнасио Лондеро – 4:6, 6:2, 6:0, 6:4. Силно впечатление обаче направи облеклото на първата ни ракета, заради което е принуден да търпи подигравки. Социалните мрежи буквално се взривиха и снимки на Гришо, облечен със странен анцуг, се разпространяват с бясно темпо.

Димитров излезе на корта за мача с Лондеро, накипрен от спонсора си “Найк”. Облеклото му обаче втрещи всички.

Дори на профила на Australian Open в “Туитър” публикуваха снимка с въпрос към феновете: “Забелязали ли сте други модни изяви в ден 1?”. Това отприщи вълна от забавни коментари.

Критиките са насочени главно към производителя на екипировка “Найк”, но в случая няма как и Гришо да не го отнесе.

Феновете на българина се чудят как ли бившата му Мария Шарапова ще реагира… Припомняме, че преди дни Маша и Григор имаха любопитна засечка на корта, говорейки си пред телевизионната камера. Тогава българинът беше критикуван от рускинята относно жълтите му шорти на “Найк”.

Реакцията на Григор след вълната от критики не закъсня. “Общо взето нямам против да нося каквото и да е. Мисля, че екипът е готин. Всъщност го обичам. Обичам цветове… Обичам да експериментирам, а когато съм на корта, не мисля особено много за екипа. Въпреки това е приятно да се чувстваш удобно. Имам късмета “Найк” да зачитат мнението ми”, коментира Григор.

С облеклото си за Australian Open Гришо обаче е изненадал дори и някои от близките си хора: “Приятели ми казаха, че са очаквали да избера този екип, но не са били сигурни дали ще нося целия комплект.”

Сред тези, които са дали одобрението си е и Андре Агаси, който е важна част от щаба му. “Андре беше много щастлив от решението ми. Беше впечатлен и ми каза “уау”, продължи Димитров, цитиран от ATP.

“Обичам да бъда различен, когато става дума за обличане, а и за много други неща. Смятам, че екипът е забавен. Не искам да съм скучен и изтъркан”, добави българинът.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране