01.08.2022 | 0:08
ПП: “Хаосът” е г-н Борисов да бъде разследван защо има златни кюлчета в нощното си шкафче
"Продължаваме промяната" отхвърли предложението на лидера на ГЕРБ за коалиция след изборите

“Продължаваме промяната” отхвърли днешното предложение на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов за коалиция след изборите.

По-рано днес Борисов изброи шест цели и заяви, че с първата или втората партия в 48-ото Народно събрание ще имат достатъчно депутати да ги гласуват. Именно ГЕРБ и “Продължаваме промяната” са фаворитите на социолозите за предсрочните избори.

Тази вечер от формацията на Кирил Петков и Асен Василев отговориха на поканата с декларация във Фейсбук:

“Едва след като имаме свободна и независима прокуратура с ясно понесена отговорност от г-н Борисов, в България ще има не 6, а 600 общи точки в обществото за бъдещето на енергийната диверсификация, за правовия ред и за евроатлантическото ни бъдеще.”

От ПП посочват, че през последните седем месеца Борисов “държеше 59-те си депутати като слуги”, и те са положили “всячески усилия да препънат съдебната реформа в България”.

“Хаосът” е г-н Борисов да бъде разследван защо има златни кюлчета в нощното си шкафче. Или бившите министри от ГЕРБ да се крият зад депутатски имунитети, докато не им се повдигат обвинения по висящите им производства в прокуратурата, пише още в позицията на ПП.

https://www.facebook.com/prodalzhavamepromyanata/posts/pfbid08CHGVuj7SU5TzM378Hk53fNQp57wTAWr9mnE89hQDeYK11AqBRQNV6aXqVZPnLAMl

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране