29.03.2023 | 11:10
Радостин Василев се рекламира със секси дупарите на симпатизантки (СНИМКИ)
Никой от останалите кандидати за парламента от „Промяната“ не се саморекламира толкова в социалната мрежа, колкото най-гелосания й представител

Нов ден – нова порция смях от кандидата за народен представител на коалицията „Продължаваме промятата“ – „Демократична България“ Радостин Василев.

По-малко от седмица преди вота, на който България ще реши кой да я представлява в Народното събрание, бившият адвокат на ЦСКА и отцепник от „Има такъв народ“ продължава като неуморен текезесарски трактор да кръстосва надлъж и нашир родния си Плевен – последната му надежда да бъде избран за депутат на 2 април, пише bairak.bg.

Никой от останалите кандидати за парламента от „Промяната“ не се саморекламира толкова в социалната мрежа, колкото най-гелосания й представител.

От 3 март насам, когато официално бе открита предизборната кампания, Радостин Василев е качил в профила си във Фейсбук 565 (!!!) снимки, на които раздавава лалета или торби с логото на ПП на съгражданите си в Плевен, установи ПИК с бърз преглед в съдържанието на галериите му в социалната мрежа.

Плевенският нарцис обърна кампанията на сеир само преди няколко дни, когато за визатата на лидера на харвардите Кирил Петков нае духов оркестър. Бившият премиер и Гела преминаха като на парад по централната улица на града, но бяха сравнени от местните с панаирджийски мечки.

В поредната си порция рекламни предизборни кадри от понеделник, Радостин Василев изпльоска секси дупетата на две свой симпатизантки. Младите момичета са били ангажирани да раздават брошурите на „Промяната“ и други с лика на водача на листата на коалицията ПП-ДБ под шатра в центъра на Плевен.

Източник на публикацията и снимки може да видите тук!

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране