12.01.2022 | 18:39
Ресторантьорите изригнаха срещу властта: Гаврата продължава! Почваме масови протести!
"Вие, неуважаеми властвзели как работите и защо се изпозаразявате взаимно?"

Гаврата с българския бизнес продължава, като този път започна от Смолян. Провеждахме срещи, писахме писма, гледахме интервюта, включително и днес, в които ни се обясняваше, че каквито и мерки да се предприемат, те ще са на база заетите интензивни легла в болниците. И хоп – Смолян затвори дискотеките! Само тях! А премиерът Кирил Петков баш днес откъдето и да е карантиниран обяви, че каквито и мерки да има, ще се обсъждат с бизнеса. Това написаха от Сдружението на заведенията в България и Българската асоциация на заведенията.

Тогава бизнесът ви казва – отменете заповедта си за Смолян!

Ние от 2,5 месеца работим със сертификати за служители и клиенти. Вие, неуважаеми властвзели как работите и защо се изпозаразявате взаимно?

Опитахме с “конструктивен диалог”, както е модерно да се казва във времената на Промяната. Нищо не се случи! Лъгаха ни, лъгаха ни и накрая започнаха да ни затварят. Отново само нас! Ами няма да се получи по този начин… Анализирахме, анализирахме и решихме: Нашият бранш започва подготовка за масови протестни действия срещу дискриминационните мерки, които го убиват.

И срещу измислените и половинчати компенсации на космическите цени на ток, газ и всяка една стока от първа, втора и n-та необходимост.

Опитахме в кабинетите ви – не стана. Гледайте ни тогава по площадите, скрити зад полицейски кордони…, заканиха се от ресторантьорския бранш.

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране