30.11.2020 | 13:33
Родната Мата Хари? Как живее Бобокова, докато мъжът й е обвиняем (СНИМКИ)
Христина е известна с любовта си към изкуството

Сочената в публичното пространство за родната Мата Хари очевидно не се притеснява от проблемите на семейството ѝ със закона, нито от това какво би станало, ако името ѝ бъде публично оповестено като извършител на незаконно заснемане на министър-председателя Бойко Борисов без негово съгласие.

Христина Бобокова демонстрира скъпарския си начин на живот в „Инстанграм“ с различни постовете.

Известната с любовта си към изкуството Христина е съпругата на по-малкия от русенските босове на „Приста ойл“ и „Монбат“ – Пламен Бобоков, пише tribune.bg. Той и брат му Атанас бяха арестувани по аферата с т.н. „италиански боклук“.

Мултимилионерът Пламен Бобоков беше пуснат по гаранция от 10 хиляди лева по разследването за търговия с влияние по повод изтеклите чатове с президентския съветник Пламен Узунов за назначаване на определени фигури на висши дипломатически постове под давлението на Бобоков.

Брат му е Атанас преди 3 дни също беше пуснат срещу рекордната гаранция от 2 милиона лева. Той беше в ареста от близо 5 месеца по обвинение за внос и съхранение на опасни отпадъци у нас.

През септември прокуратурата съобщи, че 16 756 тона отпадъци, сред които 7 756 тона опасни, са открити при огледи, извършени във връзка с разследването на Специализираната прокуратура срещу организирана престъпна група с участието на длъжностни лица, по което обвиняеми са Атанас Бобоков, Пламен Бобоков, Красимир Живков, бивш зам.- министър на околната среда и водите, управители на търговски дружества и директор на РИОСВ.

 

 

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране