24.07.2021 | 11:09
Росица Кирилова разкри защо не е родила деца
"Пълни лъжи са, че не съм искала да бъда майка"

“Пълни лъжи са, че не съм искала да бъда майка. Кой нормален човек с партньор до себе си не иска деца?! Това, което се случи обаче, е, че Бог не ни дари с такива и аз съм убедена, че е имало защо да бъде така”, разкрива естрадната легенда Росица Кирилова пред “България Днес”.

Изпълнителката се е научила да приема нещата от философска гледна точка и това я прави щастлива. В крайна сметка истината е, че Роси и текстописецът Георги Начев винаги са искали да станат родители.

“Научаваш се да живееш така и продължаваш напред. Защото само така ще бъдеш щастлив с човека когото обичаш”, убедена е Роси.

Певицата, която наскоро навърши 58 години, продължава да участва в благотворителни каузи, откакто е избрана за посланик на добра воля на „Уницеф“ за България.

“Кармата ми или моят смисъл в този живот е да нося радост на хората, да помагам”, споделя талантливата певица, която има нов албум и продължава да работи. Относно личния й живот, тя подчертава, че повечето неща, които се пишат за нея не се верни.

“Изкарват ме, че съм слагала какво ли не в лицето и тялото, а това не е вярно, нямам подобрения”, учудва се изпълнителката.

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране