07.03.2022 | 23:36
Румен Петков: Не трябва да си затваряме очите за престъпленията на Зеленски и шайката му
Лидерът на АБВ подчерта световния принос на граждани на Украйна в различни области

„Цяла Европа трябва да знае – вероятно „доброволци“, като господин Брендо в Украйна има немалко – които са се сдобили с украинско гражданство и господин Зеленски ги брани. Господин Зеленски възпрепятства правосъдието в Европа“. Това заяви по време на пресконференция председателят на АБВ Румен Петков.

Петков подчерта световния принос на граждани на Украйна в различни области, като култура и спорт, но е категоричен, че “това не трябва да ни кара да си затваряме очите за престъпленията на Зеленски и шайката му”.

„Защото ако днес ние сме готови да кажем – нашият доброволец Брендо е лицето на България в Украйна, министър-председателят трябва да излезе и да каже – да, аз приемам това действие на господин Зеленски, подкрепям го и считам, че то е правилното. Министър-председателят и президентът трябва да са наясно – ако за тях този режим е европейска Украйна, да си даваме сметка какво означава това“, допълни Петков.

 

1 коментар

  1. […] Аз уважавам приноса на Украйна в спорта, в културата и в много други неща, но е долно и гнусно всички да си затварят очите за престъпленията, вършени в нея години назад“, заявява Румен Петков, пише anteni.eu. […]

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране