27.08.2022 | 15:10
Сашка Васева: Пожелавам си да прогледна, дните ми минават тъжно
"Съпругът ми направи и невъзможното да спаси живота ми“

Пожелавам си единствено да прогледна и здраве. Дните ми минават тъжно. Хората могат да ми помогнат, като ме канят на участия. Искам да ме обичат, както до този момент и да бъдат съпричастни със съдбата ми, както до този момент.

Това разказа в специално интервю пред Петя Дикова по БТВ Сашка Васева.

През 2009 г. тя призна, че не вижда с дясното око и оттогава води борба за зрението си. Миналата година Сашка Васева започна още по-страшна борба – с тумор в мозъка. Сложна 12-часова операция в Германия отстранява тумор с размерите на яйце. Зрението на певицата се подобрява и вече вижда силуети. Тази седмица дойде и изненадваща новина – Сашка Васева е в България и ще излезе на сцената на „Пирин фолк“.

Сцената и музиката – лекарството за певицата

„Чувствам се добре. Вълнувам се от появата си на „Пирин фолк“, защото това е моята сцена. 30 години „Пирин фолк“ – 30 години Сашка Васева. Моята кариера започва там с песента „Не мога да те забравя Георги“. Песен, която публиката направи хит“, добави певицата.

Васева допълни, че през годините сцената и музиката са били лекарство за нея и допълни, че последните няколко месеца са най-трудният период в живота ѝ.

Съпругът ми е ангел“

„Имаше моменти,  които виждах, че не се подобрява зрението ми и това ме отчайва. Лекарите дава надежда, че ще се възстанови с времето, но кой знае това. „Моят съпруг е ангел. Имам късмет, че съм се оженила за него. Песента, която ще изпея на „Пирин фолк“ – „Зелените очи“ беше своеобразна молитва преди да го срещна. Съпругът ми направи и невъзможното да спаси живота ми“, каза Сашка Васева.

„Искам да пея, за мен сцената е всичко. Там се чувствам в най-свои води. Липсват ми сценичните тоалети“, добави тя.

„Нито един колега не ми помогна“

„Нито един колега не остана с мен. Всички си правиха пиар и реклама, че ще ми помагат. В края на краищата нито един колега не ми помогна“, заяви Сашка Васева.

Цялото интервю!

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране