03.04.2021 | 14:13
Сашо Кадиев изтри Таня от живота си
Синът на Катето Евро е премахнал всички снимки с красавицата в социалните мрежи

Сашо Кадиев е изтрил половинката си Таня Тончева от живота си. Синът на Катето Евро е премахнал всички снимки с красавицата в социалните мрежи, но и тя е последвала примера му. Семейните проблеми на двойката не са от вчера, но доскоро те поддържаха отношения и бяха запазили общите си фотоси. Явно разривът в семейството е окончателен и няма път назад.

Папараци на „Уикенд“ на два пъти изловиха Кадиев с любовницата му, като двамата въобще не се криеха. Избраницата на Сашо е висока, млада и стройна дама, която живее в столичния квартал „Манастирски ливади“.

Двойката изкара заедно около 6 години, но в крайна сметка водещият на “Преди обед” остави Таня, която е майка на единствената му дъщеря Катерина, пише Уикенд. Смуглата танцьорка и актьорът никога не са имали брак, но живееха на семейни начала. Клюките ги разделиха още в началото на 2020г., но и двамата отричаха.

Все още не е ясно каква е причината за раздялата, но най-вероятно актьорът и тв водещ просто е срещнал друга и се е влюбил. Явно Таня окончателно си е събрала багажа от дома им в Кокаляне. Двойката все пак се събра заедно за рождения ден на дъщеря си, която преди дни навърши 6 години.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране